Чи варто купувати ноутбук-трансформер з Європи чи США? Ваш досвід?
Привіт!Хочу оновити свій ноут і задумалась над варіантом ноутбука-трансформера. Бачила, що в онлайн гіпермаркеті «КомпБест» є великий вибір трансформерів з Європи та США, і ціни адекватні.Але до кінця не розумію, чи це дійсно зручна річ на щодень. Хто користувався такими моделями — Lenovo Yoga, HP Spectre тощо — які враження?Цікавить, чи реально зручно перемикатися між режимами ноутбука та планшета, і наскільки вони витривалі в довготривалій перспективі?І чи є сенс купувати саме б/у, а не новий?
Буду вдячна за реальні відгуки 🙏
4 Views

Користуюсь вже рік Lenovo Yoga 720, брав якраз тут:Найбільший Асортимент в Україні5000 моделей в наявності.від "Привата" та "Mono" без відсотківОтримуйте безкоштовно кур'єром100% перевірені комп'ютери світових брендівСплачуйте частинамиОплата при отриманніБезкоштовна доставкаРеальна гарантія – Гарантія від 6 до 18 міс
Купити б/у ноутбук у Дніпрі
Можу сказати однозначно — якщо тобі важлива мобільність, зручність для нотаток, Zoom-дзвінків, презентацій чи навіть скетчів — трансформер дуже зручний варіант.Перший час сумнівався, але тепер не уявляю, як без функції обертання екрана жив.Щодо зносу — користуюсь щодня, шарніри в порядку. Але звісно, треба акуратно користуватись.
Щодо б/у — я теж сумнівався, але в КомпБесті дають гарантію, усе перевірене, виглядає як новий. І в рази дешевше. Тому на мою думку — дуже розумне рішення.
Рекомендую!